Top
Glühwein Kerstkraam in Rotterdam en omstrekenDe Complete Glühweinkraam, ook wel Koek en Zopiekraam genoemd! In en nabij Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse, Delft, Den Haag, Gouda en de rest van Nederland!


 Heerlijke Warme Dranken & Gerechten

Wij serveren u en uw gasten vanuit deze knusse Glühweinkraam lekker warme en winterse gerechten zoals verse erwtensoep en broodjes worst, maar natuurlijk ook warme dranken zoals warme chocolademelk en glühwein! 

U en uw gasten, personeel of bezoekers kunnen zorgeloos genieten van het heerlijke en diverse aanbod. We kunnen uw gasten van warme winterse gerechten voorzien en lekkere warme dranken serveren; alles is mogelijk met de gezellige Glühweinkramen van Edwin Smulders Catering. Glühweinkramen en Chocolademelkkramen door heel Nederland!


 Met of zonder bediening?

Het is natuurlijk gewoon erg makkelijk om bediening bij deze glühweinkraam te huren. Deze vriendelijke medewerk(st)er van Edwin Smulders Catering serveert de (gewenste) gerechten en dranken aan uw gasten. U kunt de kraam ook zonder bediening en gerechten/dranken huren voor slechts €37,50

De kosten voor bediening zijn €25 per uur; minimaal 4 uur (inclusief voorbereiden en weer opruimen) Gerechten
 Chocolademelk €1,00  Broodje Warm Vlees €3,00
 Slagroom €0,25  Broodje Rookworst €3,00
 Koffie €1,00  Broodje Gehaktbal €3,00
 Thee  €1,00  Broodje Braadworst €3,00
 Gluhwein €1,00  Broodje Beenham €3,00
 Erwtensoep €2,50  Stamppotten naar keuze €7,50
Wafels (met warme kersen) €3,00  Broodje Unox €3,00

 U maakt een keuze uit de gewenste gerechten en dranken, geeft het aantal personen door en wij zorgen voor een perfecte verdeling tussen de gekozen gerechten en het aantal personen.

Meer informatie
U kunt de Glühweinkraam huren met of zonder personeel, u kunt kiezen welke gerechten en dranken u wilt (laten) serveren en voor hoeveel personen. Wij komen de Glühweinkraam bezorgen op locatie. De gerechten en dranken worden warm geleverd in warmhoudapparatuur zodat u (of ons personeel) de gerechten en dranken makkelijk én natuurlijk warm kan serveren aan uw gasten of bezoekers.

Wanneer u bediening meehuurt wordt de Glühweinkraam compleet ingericht voor gebruik en na gebruik ook weer helemaal opgeruimd. Bestelt u zonder personeel? Dan komen we de Glühwein kraam en (indien besteld) gerechten natuurlijk ook bezorgen op uw locatie. U kunt de Glühweinkraam dan gemakkelijk zelf inrichten en na gebruik de gebruikte spullen weer klaarzetten voor onze ophaalservice.

Decoratie
De winterkraam is voorzien van feestelijk verlichting in de rand. Deze sfeerlichtjes werken op de meegeleverde accu. U kunt natuurlijk ook extra winterse decoratie mee bestellen, zoals skies, kerstbomen, een sneeuwmachine, kerstmannen of kleine kerstboompjes voor op statafels.

Via onderstaande knop kunt u via een formulier uw wensen doorgeven. Wij nemen vervolgens contact met u op en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.