Top
Koek en Zopie KraamDe Complete Koek en Zopiekraam, ook wel Glühweinkraam genoemd! In en nabij Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse, Delft, Den Haag, Gouda en de rest van Nederland!


 Heerlijke Warme Dranken & Gerechten

Wij serveren u en uw gasten vanuit deze knusse Koek en Zopiekraam lekker warme en winterse gerechten zoals verse erwtensoep en broodjes worst, maar natuurlijk ook warme dranken zoals warme chocolademelk en glühwein! 

Voor grote groepen komen wij met meerdere kramen!

U en uw gasten, personeel of bezoekers kunnen zorgeloos genieten van het heerlijke en diverse aanbod. We kunnen uw gasten van warme winterse gerechten voorzien en lekkere warme dranken serveren; alles is mogelijk met de gezellige Koek en Zopiekramen van Edwin Smulders Catering. Glühweinkramen en Chocolademelkkramen door heel Nederland!


 Met of zonder bediening?

Het is natuurlijk gewoon erg makkelijk om bediening bij deze glühweinkraam te huren. Deze vriendelijke medewerk(st)er van Edwin Smulders Catering serveert de (gewenste) gerechten en dranken aan uw gasten. U kunt de kraam ook zonder bediening en gerechten/dranken huren voor slechts €37,50

Voor grote groepen komen wij met meerdere kramen!

De kosten voor bediening zijn €25 per uur; minimaal 4 uur (inclusief voorbereiden en weer opruimen) Gerechten
 Chocolademelk €1,00  Broodje Warm Vlees €3,00
 Slagroom €0,25  Broodje Rookworst €3,00
 Koffie €1,00  Broodje Gehaktbal €3,00
 Thee  €1,00  Broodje Braadworst €3,00
 Gluhwein €1,00  Broodje Beenham €3,00
 Erwtensoep €2,50  Stamppotten naar keuze €7,50
Wafels (met warme kersen) €3,00  Broodje Unox €3,00

 U maakt een keuze uit de gewenste gerechten en dranken, geeft het aantal personen door en wij zorgen voor een perfecte verdeling tussen de gekozen gerechten en het aantal personen.

Meer informatie
U kunt de Koek en Zopiekraam huren met of zonder personeel, u kunt kiezen welke gerechten en dranken u wilt (laten) serveren en voor hoeveel personen. Wij komen de Koek en Zopiekraam bezorgen op locatie. De gerechten en dranken worden warm geleverd in warmhoudapparatuur zodat u (of ons personeel) de gerechten en dranken makkelijk én natuurlijk warm kan serveren aan uw gasten of bezoekers.

Wanneer u bediening meehuurt wordt de Koek en Zopiekraam compleet ingericht voor gebruik en na gebruik ook weer helemaal opgeruimd. Bestelt u zonder personeel? Dan komen we de Koek en Zopie kraam en (indien besteld) gerechten natuurlijk ook bezorgen op uw locatie. U kunt de koek en zopiekraam dan gemakkelijk zelf inrichten en na gebruik de gebruikte spullen weer klaarzetten voor onze ophaalservice.

Let op: de huisjes zijn niet demontabel.

Decoratie
De winterkraam is voorzien van feestelijk verlichting in de rand. Deze sfeerlichtjes werken op de meegeleverde accu. U kunt natuurlijk ook extra winterse decoratie mee bestellen, zoals skies, kerstbomen, een sneeuwmachine, kerstmannen of kleine kerstboompjes voor op statafels.

Via onderstaande knop kunt u via een formulier uw wensen doorgeven. Wij nemen vervolgens contact met u op en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.