Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden (tent) verhuur.

Reserveringen zijn definitief na bevestiging van de huurdata en -aantallen aan de huurder door de verhuurder.

De verhuurder behoudt zich het recht voor om de reservering te annuleren op het moment dat de weersvoorspellingen windkracht 6 of hoger voorspellen. Wel wordt er gekeken hoe de situatie is waarin de tent zal worden opgezet. De huurder blijft ten alle tijden wel zelf verantwoordelijk om de beslissing te nemen om een tent wel of niet op te zetten.

Het annuleringsbedrag bedraagt 50% van de opdracht exclusief 21% BTW. Dit bedrag betaald u alleen wanneer u vanaf 2 weken tot 2 dagen voor levering uw opdracht annuleert. Vanaf 48 uur voor aflevering brengen wij 100% in rekening.

De huurtermijn is minimaal 1 dag of een meervoud daarvan. Het tijdstip van afhalen, retourneren, opbouwen en afbreken geschiedt in overleg met Edwin Smulders Catering.

In geval van afhalen van het gehuurde dient u zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort/rijbewijs/identiteitskaart). Tevens zal er dan een borg worden berekend. Betaling van de overeengekomen huursom geschiedt contant bij afhalen of bezorging/plaatsing van het gehuurde. Het bedrag kan ook na het verkrijgen van de factuur worden overgemaakt, dit dient dan uiterlijk 2 dagen voor aflevering op onze rekening te zijn bijgeschreven. Verlenging van de huurtermijn kan alleen met toestemming van Edwin Smulders Catering.

De huurder is aansprakelijk voor schade aan het gehuurde van welke aard dan ook. Beschadigde huurobjecten zullen ter reparatie aangeboden worden, waarbij de kosten hiervoor in rekening gebracht zullen worden bij de huurder. Wanneer een object niet meer gerepareerd kan worden dient de huurder zowel huurprijs als nieuwwaarde van het gehuurde te voldoen.

Bevestig een tent ten alle tijden aan een vaste muur of d.m.v. grondharingen, gewichten en/of spanbanden. Bij stormachtige weersomstandigheden zal u de tent(en) moeten afbreken, zeker aan het einde van uw feest als er geen toezicht meer op is.

De prijs is inclusief schoonmaakkosten. Schoonmaakkosten zullen alleen in rekening gebracht worden indien verhuurder constateert dat het huurobject extreem vuil is bij inlevering/ophalen ervan. De kosten hiervan zijn € 27,50 per uur ex 21% BTW.

Het is voor uw eigen veiligheid ten strengste verboden een hittebron te plaatsen onder/in het huurobject. Onder hittebron wordt onder andere verstaan barbecues op gas, kolen en elektriciteit, gasfornuizen, kooktoestellen, terrasverwarming, fakkels, vuurkorven en dergelijke. Het voorzien van verlichting van het huurobject mag alleen gebeuren met behulp van elektrische, geaarde, goedgekeurde verlichting. In geval van diefstal dient de huurder zowel huurprijs als nieuwwaarde van het gehuurde te voldoen. Wijzigingen in prijs- en leveringsvoorwaarden zijn voorbehouden, waarbij wijzigingen u voor aangaan van de huurovereenkomst meegedeeld zullen worden en beschreven zullen worden in de huurovereenkomst.

Gebruik van al onze artikelen en materialen, zowel bij onze Verhuur als bij onze Catering is geheel op eigen risico. Bij letsel en/of schade is Edwin Smulders Catering & Verhuur niet aansprakelijk. Wijzigingen in prijs en leveringsvoorwaarden zijn voorbehouden

Alle prijzen op onze website  zijn exclusief BTW.

 

 

Zoek op onze site