Top
Salades & Buffetten bestellen in Rotterdam

 

    

Salades & Koude Buffetten bestellen in Rotterdam...


Onze uitgebreide Koude Buffetten bestaan uit onder andere verse Rundvleessalade, Zalmsalade, Kip-Kerriesalade en meer heerlijke, ambachtelijke salades.

Daarnaast worden de koude buffetten uitgebreid met verrukkelijke schotels, zoals de Boerenhamschotel en de Visschotel. Luxe Salades & Koude Buffetten waren nog nooit zo betaalbaar in Rotterdam en omstreken.Onze Salades... populair in Rotterdam


Wij bieden een heerlijke keuze uit diverse salades. Speciaal klaargemaakt voor u en uw gasten. Onze tonijnsalade is bijvoorbeeld een prachtige, grote salade vol met verse stukken tonijn en andere lekkernijen.

Onze salades worden met veel zorg en finesse bereidt. Wij maken onze salades prachtig op op onze serveerschalen voor een feestelijke presentatie. De salades zijn altijd vers en zijn aangekleed met onder andere diverse groenten van de lokale boer uit Zwijndrecht."...Een erg riant salade-buffet
Onze gasten hebben genoten"

        

-Wilma van der Laan - Rotterdam


Dessertbuffetten in en nabij Rotterdam


Voor een complete en feestlijke afsluiting van uw buffet of diner verzorgen wij onze lekkere frisse Dessertbuffetten. Heerlijk ijs, baverois en meer, en geselecteerd op het huidige seizoen.

Onze diverse dessertbuffetten bestaan uit onder meer baverois, roomijs, petit fours, roomsoesjes en chocoladeijs. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wij bezorgen onze IJs- en Dessertbuffeten natuurlijk in Rotterdam, maar ook in de rest van Zuid-Holland en omstreken.


Kijk ook eens bij ons heerlijke Kaasbuffet
Diverse Franse, Zwitserse en Nederlandse kaassoorten. Bekijk een greep uit ons assortiment:

Tapas Buffet
Populair

Tapas Buffet

20,50
Stamppot Buffet 1
Populair
Kippen Buffet
Populair
Bourgondisch Buffet
Populair
Dessertbuffet Luxe
Populair
High Tea
Populair

High Tea

18,00
Grote Garnalen
Populair
Saté
Populair

Saté

47,50
Kaasbuffet
Populair

Kaasbuffet

11,25
Salade DeLuxe
Populair