Top
Buffetten, Hapjes en BBQ Catering in Rotterdam

Dé cateringspecialist van Rotterdam voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Al ruim 30 jaar verzorgen wij uitgebreide catering-mogelijkheden in Rotterdam zoals buffetten-catering, (borrel)hapjescatering en high-tea catering.

Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u en uw gasten zorgeloos kunnen genieten van bijvoorbeeld een heerlijk, ambachtelijk warm stamppotbuffet of van onze verse koude hapjes, prachtig en luxe geserveerd. Bij Edwin Smulders Catering uit Rotterdam bent u verzekerd van een complete catering-verzorging. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvlees- en vis en dagverse fruit en groenten van de lokale boer.

 Luxe Catering was nog nooit zo Betaalbaar in Rotterdam


Wij bieden u een luxe, maar betaalbare cateringoplossing, voor grote én kleine feesten en evenementen. U kunt ons inschakelen voor een lekker buffet aan huis of een hapjesschaal, maar ook de complete verzorging van evenementen is één van de specialiteiten van Edwin Smulders Catering Rotterdam. Hierbij gaan we verder dan alleen catering; ook de aankleding van uw feest regelen wij helemaal, met bijvoorbeeld partytenten, stoelen, verlichting en terrasverwarming. Samen met onder andere koks en bedieningspersoneel garanderen wij op deze manier een complete verzorging van uw evenement in Rotterdam en omstreken.


Catering aan huis in Rotterdam... Hoe werkt dat?

Edwin Smulders Catering Rotterdam biedt een groot assortiment aan heerlijke catering-mogelijkheden zoals hapjes, desserts en uitgebreide buffetten. Kiest u voor bijvoorbeeld onze Griekse Buffet, dan komen wij dit buffet, compleet verzorgd, bij u thuis (of andere locatie in Rotterdam en omstreken) klaarzetten. We zorgen ervoor dat u en uw gasten op een vooraf afgesproken tijdstip kunnen beginnen met het buffet, zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Onze warme buffetten worden bij u klaargezet in warmhoudbakken (chafing dishes), zodat alle gerechten perfect op temperatuur blijven. Natuurlijk worden er ook mooie borden, bestek, opscheplepels, servetten en peper & zout bij het buffet geplaatst... En achteraf mag u alles weer vuil inleveren, want wij nemen alles weer ongewassen mee. Kortom; wij nemen u alle zorgen uit handen.

Catering & Partyverhuur in Rotterdam Dordrecht, Den Haag... maar ook de rest van Nederland

Wij bieden een bezorgservice voor al onze bestellingen. Wij bezorgen onder andere in Zwijndrecht, Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht en Hoogvliet. Natuurlijk kunt u ook vanuit andere plaatsen in bijvoorbeeld Zuid-Holland en Noord-Brabant gebruik maken van onze cateraars-service. Maar daar blijft het niet bij. Wij bezorgen onze catering-gerechten en verhuurartikelen door heel Nederland!

Een greep uit ons verse cateringassortiment in Rotterdam:

Friteuse 8 liter | met aftapkraan
Populair
Grote Braadpan / Reuzenpan (1 meter)
Populair

Grote Braadpan / Reuzenpan (1 meter)

100,00
Roomijs met Honing & Walnoten
Populair

Roomijs met Honing & Walnoten

3,00
Tapas Buffet
Populair

Tapas Buffet

20,50
Stamppot Buffet 1
Populair

Stamppot Buffet 1

12,00
Bourgondisch Buffet
Populair

Bourgondisch Buffet

23,00
Dessertbuffet Luxe
Populair

Dessertbuffet Luxe

11,75
High Tea
Populair

High Tea

18,00
Grote Garnalen
Populair

Grote Garnalen

50,00
Saté
Populair

Saté

47,50
Salade DeLuxe
Populair

Salade DeLuxe

8,75
Gesorteerde Luxe Broodjes (10 stuks)
Populair

Gesorteerde Luxe Broodjes (10 stuks)

27,50