Top
Hapjes Bestellen in Ridderkerk

 

    

Luxe Hapjes bestellen in Ridderkerk...


Heerlijke warme en koude hapjes bestelt u bij dé hapjescateraar van Ridderkerk. Met ruim 30 jaar ervaring in de verzorging van onder andere hapjes, fingerfood, salades en buffetten is het Edwin Smulders Catering het vaste adres van honderden tevreden klanten in Ridderkerk en omstreken.Onze populaire 'Luxe Koude Hapjesschaal'

Een heerlijke aanrader om aan uw gasten te serveren is onze schaal met heerlijke koude hapjes. Speciaal voor u klaargemaakt met uitsluitend verse ingrediënten.

Onze hapjes worden met veel zorg bereidt en daarbij letten wij goed op de details en smaakcombinaties. De hapjesschaal is een prachtige presentatie voor alle gelegenheden en bestaat uit 40 luxe hapjes in 10 verschillende soorten."...Wij bestellen de hapjesschaal voor vrijwel ieder feestje.
Een smakelijke traditie"

        

-Berend Vlietstra - Ridderkerk


Echte Spaanse Tapas... Hapjes & Buffetten

Creëert u graag een Spaanse stijl? Dan zorgen wij voor verrukkelijke Spaanse Tapas hapjes. Geserveerd met onder andere tapenade, aioli en heerlijke tonijnmousse.

Tapas hapjes serveren wij in koude én warme varianten. Natuurlijk prachtig gepresenteerd in Spaanse Hapjes stijl. Warme Tapas worden warm geleverd en warm gehouden. Voor de echte liefhebbers hebben wij een uitgebreid warm Tapasbuffet…Kijk ook eens bij onze lekkere Petite Baguettes
Verse sneetjes stokbrood, prachtig opgemaakt met heerlijke ingrediënten Bekijk een greep uit ons assortiment:

Tapas Buffet
Populair

Tapas Buffet

20,50
Stamppot Buffet 1
Populair
Kippen Buffet
Populair
Bourgondisch Buffet
Populair
Dessertbuffet Luxe
Populair
High Tea
Populair

High Tea

18,00
Grote Garnalen
Populair
Saté
Populair

Saté

47,50
Kaasbuffet
Populair

Kaasbuffet

11,25
Salade DeLuxe
Populair