Top
Kerst Menu 2019
  • Kerst Menu 2019
42,50
per pers. (minimaal 4 pers.)
46,33 incl. BTW


 Een uitgebreid Kerstdiner aan Huis

Wilt u deze kerst zorgeloos genieten? Dit jaar hoeft u niet uren in de keuken te staan; wij nemen u ál het werk uit handen voor het Kerst Diner, van voorgerecht tot en met de afwas. Wij komen dit Kerstbuffet bij u thuis of op locatie bezorgen.

Ons Kerst Menu bestaat uit een uitgebreid 3-gangen buffet. U kunt voor al uw gasten een eigen voorgerecht kiezen en deze gerechten worden gevolgd door diverse smakelijke hoofdgerechten zoals malse varkenshaas medaillons en ambachtelijke beenham.

 Tip: Kinder Kerst Menu

Het Kerstbuffet is ook uit te breiden naar een 4-gangen buffet met onze heerlijke soepen. Klik hier om soepen bij uw Kerstbuffet te bestellen


Voorgerecht

Lekker knapperig gebakken brood met diverse smeersels

Een lekker broodplankje om het buffet mee te beginnen. Het broodplankje wordt gevolgd door de koude voorgerechten

 U kunt per persoon één van de onderstaande koude voorgerechten kiezen. Deze koude voorgerechten worden stijlvol opgemaakt en geserveerd (en beschermt verpakt) op een dinerbord. De warme hoofdgerechten worden geleverd en geserveerd in warmhoudbakken (au bain marie).

Koude Voorgerechten

U kunt per persoon een koud voorgerecht kiezen


Hoofdgerechten
Deze gerechten worden allemaal geserveerd
Vispalet
Een mooie schotel van wilde zalm, IJsselmeerpaling, en Hollandse garnalen

Vitello Tonnato 
Dun gesneden Kalfsvlees op een bedje van rucola, met als extra smaakmakers: pijnboompitjes, parmezaanse kaas en tonijnmayonaise

Griekse Salade 
Een mooie salade van feta, olijven, zongedroogde tomaatjes, ananas, veldsla en balsamico dressing

Serranoham 
Galia meloen met maanden lang gerijpte Serranoham

  Zalm 
Zalmfilet op een bedje van spinazie met een zachte kreeftensaus

Kipfilet 
Malse kipfilet is een romige saus van bospaddestoelen, sugersnaps en tuinkruiden

Beenham 
Ambachtelijke Beenham met
een zachte mosterdsaus.

Varkenshaas 
Malse varkenshaas medaillons op een bedje van tagliatelle, met een romige pepersaus Natuurlijk is een kerstbuffet niet compleet zonder diverse smakelijke bijgerechten zoals verse groenten en aardappel. Uiteraard worden onze warme bijgerechten ook geleverd in warmhoudapparatuur.

Warme Bijgerechten

Koude Bijgerechten 

 Rode Kool met appeltjes

 Bloemkool met kaassaus

 Heerlijke luchtige Aardappelpuree

 Aardappelgratin

   Huisgemaakte Appelmoes 

 Huisgemaakte Stoofperen


 Na afloop van het uitgebreide Kerstbuffet kan een verrukkelijk dessert niet ontbreken. Daarom hebben wij speciaal voor het kerstdiner een Grand Dessert samengesteld

Dessert

Het Grand Dessert van ons Kerstdiner bestaat uit diverse lekkere, kleine nagerechtjes.

Ons kerstdessert wordt zoals altijd natuurlijk feestelijk en stijlvol geserveerd


  Hoe bestelt u het Kerst Menu?
U kunt voor iedere persoon een gewenst Koud Voorgerecht kiezen. Uit de andere gerechten (zoals hoofdgerechten) hoeft u geen keuze per persoon te maken; deze gerechten worden allemaal geserveerd.

U geeft uw bestelling als volgt aan ons door: 
Stel, u wilt het Kerst Menu voor 30 personen bestellen, waarvan u voor 10 personen als voorgerecht het Vispallet wilt serveren. U kiest dan bovenaan deze pagina voor 'Vispallet' en bij aantal '10' en klikt u op Toevoegen aan Bestelling. U bestelt dan 10 keer het Kerst Menu met daarbij ook 10 keer het Vispallet. 

Vervolgens maakt u voor de resterende 20 personen hieronder een nieuwe keuze uit de voorgerechten en het aantal personen en voegt de keuze toe aan uw bestelling, totdat u op een totaal van (in dit geval) 30 personen zit.

  Tip: Breidt het Kerst Menu uit naar een 4-gangen-buffet met onze heerlijke soepen. Deze soepen kunt u los bijbestellen op deze pagina (klik hier)